Hoe kan ik de layout van mijn documenten aanpassen?

• Open bij het bouwen van een formulier de "Document instellingen". Deze vind je linksonder in het scherm.

• Wil je dat alle documenten een standaard opmaak/layout hebben? Stel de "Document instellingen" dan bij de organisatie zelf in.
  • Zorg ervoor dat bij "PDF-document/Word-document" standaardwaardes zijn uitgeschakeld.

• Bij "eerste pagina (Titelpagina)" kun je de eerste pagina van het document aanpassen.

• Bij "Pagina koptekst" kan je kiezen welke informatie er bovenaan de eerste pagina moet komen.

• Bij "Lijnkleur" kan je ervoor kiezen om de primaire lijnkleur, een secundaire lijnkleur of geen lijnkleur te gebruiken.

• Bij "Pagina voettekst" kan je ook de lijnkleur aanpassen en een voettekst voor de titelpagina meegeven.

• Bij "standaard pagina" kun je de lay-out van andere standaardpagina’s aanpassen.

• Bij "Pagina koptekst" kan je kiezen welke informatie er bovenaan de eerste pagina moet komen.Schermafbeelding_2020-03-24_om_16.10.06.png

• Bij "Lijnkleur" kan je ervoor kiezen om de primaire lijnkleur, een secundaire lijnkleur of geen lijnkleur te gebruiken.

• Bij "Pagina voettekst" kan je ook de lijnkleur aanpassen en een voettekst voor de titelpagina meegeven.