Hoe verstuur ik mijn logging? (Bug report)

Wanneer je op de iOS of Android app een probleem tegenkomt helpt het ons heel erg als je de logging zo snel mogelijk met ons deelt. De logging wordt namelijk maar 3 dagen op je device opgeslagen om zo niet te veel ruimte in te nemen. In dit artikel lees je hoe je je logging in kan zien en kan delen met ons.

Wat is logging?

Logging is de code die developers kunnen lezen om te zien hoe de app zich gedraagt. Als er een fout in de app optreedt is dit voor de developers ook terug te zien in de logging.

Hoe kan ik mijn logging versturen?

IOS

Open nu de Incontrol-app en ga naar 'Instellingen' rechts onderin. Klik vervolgens op 'Probleem melden'.

Vervolgens kun je een bericht toevoegen. Leg hier zo goed mogelijk uit wat het probleem is wat je ondervindt de app. Klik hierna op versturen. Op deze manier ontvangen wij jouw logs en kan ons development team uitzoeken hoe het probleem verholpen moet worden.

Android

Open nu de Incontrol-app en ga naar 'Instellingen' rechts bovenin. Er ontstaat een dropdown menu, klik vervolgens op 'Meld een probleem'.

Vervolgens kun je een bericht toevoegen. Leg hier zo goed mogelijk uit wat het probleem is wat de app ondervindt. Klik hierna op versturen. Op deze manier ontvangen wij jouw logs en kan ons development team uitzoeken hoe het probleem verholpen moet worden.

Je bent er bijna!

Na het sturen van de mail met de logging kan je een aanvraag indienen via het helpcenter en hierbij vermelden dat je de logging met ons gedeeld hebt. Wij nemen dan contact met je op om het probleem op te lossen.