Google account toevoegen

Om gebruik te maken van de online diensten van Google binnen Incontrol is het nodig om je Google account te koppelen. Hiermee is het dan mogelijk om de documenten op te slaan op Google Drive, maar ook om live data te synchroniseren met Google Sheets. In dit artikel laten we zien hoe je je Google account kunt koppelen.

Log in met je gegevens via de browser van je computer of laptop op deze website.

• Klik op 'Mijn instellingen' links onderin

• Klik op 'Bewerken' in de pop-up die wordt geopend

• Selecteer 'Cloud accounts' uit het menu aan de linkerzijde
  • Rechtsonder in de hoek ga je naar de blauwe '+'-knop
  • Selecteer 'Google account'

• Er wordt nu automatisch een scherm van Google geopend
  • Doorloop de stappen vanuit Google
  • Je Google account is toegevoegd