Document instellingen wijzigen

Bij de document instellingen stel je in hoe het document er uit komt te zien.

Tutorial

In deze tutorial zie je waar je de document-instellingen kan vinden.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons YouTube-kanaal.

Uitleg

Binnen Incontrol zijn er meerdere plekken waar je de instellingen van documenten kan wijzigen. Documenten kunnen ingesteld worden in het Endpoint (enkel beschikbaar voor Enterprise met een branded app), bij Organisatie en het formulier zelf.

Endpoint

Instellingen van de documenten op het niveau van een endpoint zijn ingesteld voor alle documenten van iedere organisatie binnen het endpoint.

Organisatie

Instellingen van de documenten op het niveau van de organisatie zijn ingesteld voor alle documenten binnen deze organisatie. Hier kun je de instellingen van het endpoint overrulen.

Formulier

De instellingen bij het formulier zijn enkel van toepassing voor de documenten die komen van dit formulier. De instellingen van de organisatie en endpoint zijn hier te overrulen.

Mogelijkheden

De volgende document instellingen zijn mogelijk:

Taal

Met de Taal die hier wordt ingesteld is van invloed op de notatie van datum en tijd in het uiteindelijke document.

Verwijder documenten na x dagen

Bij deze instelling staat 'overerven' altijd geselecteerd. Dit wil zeggen dat de document-instellingen van een hoger niveau (organisatie of endpoint) worden overgenomen. Ook kan je aangeven na hoeveel dagen een document automatisch wordt verwijderd uit de cloud.

Lettertype

Hier kun je het lettertype aanpassen. Deze staat standaard ingesteld op 'Century Gothic'.

Lettertype grootte

Stel de grootte van de letters in je document in.

Regelafstand

Hoeveel afstand moet er zitten tussen de verschillende regels.

Titelpagina

Geef aan of de titelpagina gebaseerd moet zijn op de instellingen van het niveau erboven of dat je deze aan of uit wilt zetten.

Inhoudsopgave pagina

Hier kan je aangeven of je een inhoudsopgave wilt tonen en of de instellingen van het niveau erboven overgenomen moet worden.

Organisatie-logo

Geef aan of je organisatie-logo getoond moet worden. Ook kan je hierbij aangeven welk logo er dan getoond moet worden. Je kunt ook de instellingen van het niveau erboven gebruiken.

Paginanummers

Hier kun je aangeven of je wel of geen paginanummers wilt tonen of je de instellingen van de organisatie of endpoint wilt overnemen.

Exporteer nieuwe documenten

Je kunt een exporteer profiel koppelen aan je document instellingen. Alle documenten zullen vervolgens automatisch worden gestuurd naar het gekoppelde exporteer profiel.