Met Incontrol kan de gebruiker eenvoudig foto's toevoegen met behulp van een smartphone of tablet. Op deze foto's is het vervolgens mogelijk om te tekenen of eventueel privacygevoelige informatie blurren.

Tutorial

In onderstaande tutorial leggen we uit hoe je het element 'afbeelding' instelt.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons Youtube-kanaal.

Uitleg

Het element Afbeelding is te vinden onder de Input-elementen in de Form Builder.

Label

Bij label kan je een titel geven aan het element. Deze titel is in te vullen met behulp van aliassen en/of berekeningen.

Tekst

Hier kan je een tekst opgeven die te bewerken is. Ook dit is in te vullen met aliassen en/of berekeningen.

Maximaal aantal afbeeldingen

Hier geef je op hoeveel afbeeldingen de gebruiker maximaal mag toevoegen. Laat je deze leeg dan zit er geen limiet op het aantal afbeeldingen.

Breedte van een afbeelding in het document

Hier geef je aan hoeveel ruimte een afbeelding inneemt in het document. Let daarbij goed op dat het gaat om de beschikbare ruimte. Staat het element in een rij met 1 kolom? Dan zal bij de instelling '1/2 van de beschikbare ruimte' de afbeelding de helft van de breedte van de pagina innemen. Staat het element echter in een rij met 2 kolommen? Dan zal bij dezelfde instelling de afbeelding een kwart van de hele breedte van de pagina innemen.

Afbeelding omlijning

Geef aan of er een lijn om de afbeelding moet komen te staan.

Verplicht

Wanneer je deze selecteert moet de gebruiker het element hebben ingevuld om het concept af te ronden.

Waardes

Door op '+ waarde' te klikken voeg je een waarde toe. Hierdoor kan de gebruiker een opmerking plaatsen bij een afbeelding. Gebruik de knop 'Importeren' om snel een kolom aan gegevens te importeren als waardes.

Instellingen

Hier kun je een alias (kan alleen gebruikt worden voor het exporteren) opgeven en de vormgeving en zichtbaarheid instellen.