Hoe werkt het audit-element?

Voor het uitvoeren van een audit hebben we een apart 'meerkeuze element' gemaakt. Hierbij geef je de gebruiker de mogelijkheid om via eenvoudige knoppen antwoord te geven op je vraag. Deze knoppen kun je een kleur meegeven en schalen mee met de device van de gebruiker.

Tutorial

In de tutorial leggen we uit hoe je het audit-element instelt.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons YouTube-kanaal.

Uitleg

Het audit-element staat onder de input-elementen in de Form Builder.

Label

Bij label kan je een titel opgeven aan het element. Deze titel kun je laten vullen met behulp van aliassen en/of berekeningen.

Tekst

Hier kun je een tekst opgeven die te bewerken is. Ook deze kun je laten vullen door aliassen en/of berekeningen.

Verplicht

Wanneer deze optie is geselecteerd moet de gebruiker het element hebben ingevuld, voordat het concept kan worden afgerond.

Toon alleen de geselecteerde waarde in het document

Vink deze optie aan als je in het document alleen de geselecteerde waarde als tekst wilt tonen. De gekleurde knoppen zijn dan niet zichtbaar in het document, maar wel tijdens het invullen van het concept.

Waardes

Bij waardes kan je de keuzes voor de gebruiker definiëren. Geef in het blauwe scherm een waarde op. Let op: deze waarde kan uit maximaal 9 leestekens bestaan.

Je kan waardes ook invullen met een alias. Voeg een nieuwe waarde toe met de '+ Waarde'-knop. Je kan de volgorde wijzigen met de pijltjes-toetsen en een waarde verwijderen door op de prullenbak te klikken

Wil je dat een waarde als standaard is geselecteerd bij het starten van een nieuw concept? Vink deze dan aan als standaardwaarde.

Importeren

Gebruik de knop 'Importeren' als je een set van gegevens wilt importeren als waarde. Iedere regel zal als een waarde worden aangemaakt. De volgorde van de waardes is van boven naar beneden.

Subformulieren

Voor dit element is het mogelijk om subformulieren in te stellen, waardoor de gebruiker afhankelijk van het gekozen antwoord andere content krijgt te zien.