Een tabel instellen

Met het container-element Tabel kan je informatie weergeven in een tabel. Voor de gebruiker kan dit handig zijn, omdat gegevens overzichtelijk getoond worden in het concept.

Tutorial

In de tutorial leggen we uit hoe het container-element ‘Tabel’ werkt.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons Youtube-kanaal.

Uitleg

Je kunt het element 'Tabel' vinden onder Container-elementen. Alle informatie die je in de tabel verwerkt wordt weergegeven in een tabel. De tabel wordt opgemaakt op basis van de ingestelde rijen en kolommen.

Label

Bij label kan, indien gewenst, een titel gegeven worden aan het element. Deze titel kun je laten vullen met behulp van aliassen en/of berekeningen.

Instellingen

Bij de instellingen kun je de zichtbaarheid verder instellen.