Formulier-instellingen

Wanneer je een nieuw formulier maakt, krijg je direct de formulier-instellingen te zien. Deze kan je ook terugvinden door in de Form Builder rechtsboven op het tandwieltje te klikken.

Tutorial

In de tutorial worden de formulier-instellingen toegelicht.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons YouTube-kanaal.

Uitleg

Bij de formulier-instellingen kun je de volgende zaken instellen.

Algemeen

Aan de linkerkant kun je met het i-teken de algemene instellingen terugvinden.

Groepen die dit formulier kunnen gebruiken

Hier kun je de groepen aanvinken die toegang mogen tot dit formulier.

Kenmerk

Hier kun je een kenmerk meegegeven aan het formulier. Deze kun je vervolgens gebruiken bij eventuele koppelingen met een API of Webhook.

Bestandsgrootte

Hier zie je hoeveel ruimte het formulier inneemt. Hoe groter het formulier, des te zwaarder het formulier is om in te laden in je device.

Icoon

Geef het formulier een icoon mee. Dit icoon wordt getoond aan de gebruiker bij 'Mijn formulieren'.

Formulier historie

Hier kun je de historie terugkijken van het formulier. Iedere keer als er wijzigingen zijn aangebracht en opgeslagen dan wordt er een historie moment aangemaakt. Wil je terug naar eerdere wijzigingen? Dan kun je dat hier doen door op de desbetreffende versie te drukken.