Met het Input-element Bedrag moet de gebruiker een geldbedrag opgeven.

Tutorial

In de tutorial zie je hoe het input-element Bedrag werkt.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons Youtube-kanaal.

Uitleg

Het element Bedrag staat onder de Input-elementen in de Form Builder.

Label

Bij label kan, indien gewenst, een titel gegeven worden aan het element. Deze titel kun je laten vullen met behulp van aliassen en/of berekeningen.

Tekst

Hier geef je een tekst op die te bewerken is. Ook deze is in te vullen door aliassen en/of berekeningen.

Valuta

Je kan aangeven in welke valuta het opgegeven bedrag wordt getoond.

Achtergrond tekst (placeholder)

Door een placeholder in te vullen, kan je de gebruiker extra informatie meegeven.

Standaardwaarde

Door een standaardwaarde op te geven is het vlak al ingevuld bij het starten van een nieuw concept. Uiteraard kan de gebruiker deze waarde wijzigen.

Verplicht

Vink je deze aan, dan moet de gebruiker het element hebben ingevuld om het concept te kunnen afronden.

Subformulieren

Voor dit element is het mogelijk om Subformulieren in te stellen. Afhankelijk van het gegeven antwoord krijgt de gebruiker passende content te zien.

Berekeningen

Met waardes die ingevuld worden in het element Bedrag, kunnen berekeningen worden gemaakt in het formulier.