Hoe werkt het checkbox-element (afbeeldingen)?

Met het checkbox-element (afbeeldingen) is het mogelijk om de gebruiker één of meerdere opties te laten selecteren op basis van afbeeldingen.

Tutorial

In de tutorial zie je hoe het checkbox-element (afbeeldingen) werkt.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons YouTube-kanaal.

Uitleg

Het checkbox-element (afbeeldingen) staat onder de input-elementen in de Form Builder.

Label

Bij label kan, indien gewenst, een titel gegeven worden aan het element. Deze titel kun je laten vullen met behulp van aliassen en/of berekeningen.

Tekst

Hier geef je een tekst op die te bewerken is. Ook deze is in te vullen door aliassen en/of berekeningen.

Verplicht

Vink je deze aan, dan moet de gebruiker het element hebben ingevuld om het concept te kunnen afronden.

Toon alleen de aangevinkte opties in het document

Door deze optie te selecteren, worden in het document alleen de opties getoond die door de gebruiker tijdens het invullen van het concept zijn geselecteerd.

Afbeeldingen

Gebruik de '+ Afbeelding toevoegen' knop om een afbeelding toe te voegen als mogelijke optie voor de gebruiker. Geef eventueel een label op als toevoeging voor de afbeelding. Dit label is te vullen met aliassen en/of berekeningen. Daarnaast kun je aangeven of deze standaard aangevinkt moet zijn.

Subformulieren

Voor dit element is het mogelijk om subformulieren in te stellen. Afhankelijk van het gegeven antwoord krijgt de gebruiker passende content te zien.

Instellingen

Hier an je de vormgeving en zichtbaarheid instellen.