Binnen Incontrol kan je een factuurregel instellen. Het element berekent automatisch de totale kosten als de gebruiker het aantal en de stukprijs opgeeft.

Tutorial

In de tutorial leggen we uit hoe het input-element ‘Factuurregel’ werkt.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons Youtube-kanaal.

Uitleg

Het element Eenheid staat onder de Input-elementen in de Form Builder.

Tekst

Hier geef je een tekst op die te bewerken is. Ook deze is in te vullen door aliassen en/of berekeningen.

Valuta

Geef aan in welke valuta het opgegeven bedrag wordt getoond.

Aantal

Geef een label op voor het aantal in de factuurregel. Deze kun je laten vullen met berekeningen en/of aliassen. Gebruik een placeholder, zodat de gebruiker een idee heeft wat hij/ zij hier kan invullen. Ook kan je een standaardwaarde opgeven voor het aantal. Deze is dan alvast ingevuld bij het starten van een concept.

Omschrijving

Hier kun je aangeven of deze 'Beheerbaar' of 'Verborgen' is. Is deze beheerbaar, dan kan de gebruiker een omschrijving meegeven. Bij verborgen is er geen omschrijving. Gebruik een label (aliassen en berekeningen mogelijk). Geef een placeholder mee en vul eventueel een standaardwaarde in. Geef indien gevraagd een label, placeholder of waarde mee.

Stukprijs

De Stukprijs kun je instellen op 'Beheerbaar', 'Alleen-lezen' of ' Verborgen'. Bij beheerbaar kan de gebruiker zelf de stukprijs opgeven en/of wijzigen. Bij 'Alleen-lezen' kan de gebruiker wel de stukprijs zien maar niet wijzigen en bij verborgen is de stukprijs bekend, maar ziet de gebruiker deze niet.

Totaalprijs

De totaalprijs kun je op 'Alleen-lezen' of 'Verborgen' zetten. De gebruiker kan deze niet bewerken. Je kunt hier eventueel nog een Label meegeven.

Berekeningen

Met waardes die ingevuld worden in het aantal, de stukprijs en het totaal bedrag kunnen berekeningen worden gemaakt in het formulier.

Instellingen

Hier kun je aliassen opgeven en de vormgeving en zichtbaarheid instellen.