De kracht van Incontrol is het digitaliseren van je formulieren-stroom. Al je documenten worden netjes bewaard in de Cloud van Incontrol. Maar in sommige gevallen wil je dat een document automatisch geëxporteerd wordt naar een specifiek e-mailadres of misschien wel een andere cloud-omgeving als Google Drive, Dropbox of OneDrive (for business). Om dit te kunnen realiseren heeft Incontrol een Exporteer profiel nodig. Deze profielen kun je koppelen aan je formulieren, zodat na het afronden van een formulier automatisch een document geëxporteerd wordt.

Naast dat je een Exporteer profiel kunt gebruiken voor het exporteren van je documenten kun je een Exporteer profiel ook gebruiken voor het versturen van notificaties.

Tutorial

In deze tutorial laten we zien hoe je een Exporteer profiel kunt aanmaken in Incontrol.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons Youtube-kanaal.

Uitleg

Ga naar 'Organisatie' toe vanuit de menubalk aan de linkerkant en kies vervolgens voor 'Exporteer profielen'. Rechtsonder kun je nu op de '+' knop klikken om een Exporteer profiel toe te voegen.

Afhankelijk van de licentie zijn daar verschillende opties zien. Zo kan het zijn dat je hier een Cloud-dienst als Google Drive, OneDrive (for business) of Dropbox hebt. In de meeste gevallen zie je hier e-mail staan.

Druk op e-mail en geef het Exporteer profiel bovenin een naam. Het is mogelijk om meerdere gebruikers en e-mailadressen toe te voegen. Als je klaar bent druk je op de diskette rechtsboven om op te slaan.

Je kunt nu een Exporteer profiel gebruiken voor het versturen van Notificaties of het exporteren van documenten naar een e-mail.