Met het Element Eenheid kan de gebruiker verschillende eenheden invullen. Hierbij bepaal je zelf om welke eenheden het gaat.

Tutorial

In de tutorial leggen we uit hoe het input-element Eenheid werkt.

Bekijk al onze Form Builder tutorials op ons Youtube-kanaal.

Uitleg

Het element Eenheid staat onder de Input-elementen in de Form Builder.

Label

Bij label kan, indien gewenst, een titel gegeven worden aan het element. Deze titel kun je laten vullen met behulp van aliassen en/of berekeningen.

Tekst

Hier geef je een tekst op die te bewerken is. Ook deze is in te vullen door aliassen en/of berekeningen.

Eenheid

Hier geef je aan welke eenheid de gebruiker kan gaan invullen. De eenheid kan uit maximaal 10 leestekens bestaan.

Achtergrond tekst (placeholder)

Door een placeholder in te vullen, kan je de gebruiker extra informatie meegeven. Bijvoorbeeld welke eenheid er ingevuld moet worden.

Decimalen

Bepaal hoeveel getallen er achter de komma komen te staan.

Standaardwaarde

Door een standaardwaarde op te geven is het vlak al ingevuld bij het starten van een nieuw concept. Uiteraard kan de gebruiker deze waarde wijzigen.

Verplicht

Vink je deze aan, dan moet de gebruiker het element hebben ingevuld om het concept te kunnen afronden.

Subformulieren

Voor dit element is het mogelijk om Subformulieren in te stellen. Afhankelijk van het gegeven antwoord krijgt de gebruiker passende content te zien.

Berekeningen

Het is mogelijk om met de waardes die bij Eenheid zijn ingevuld te rekenen. Bij berekeningen leggen we uit hoe dat moet.

Instellingen

Hier kun je een alias opgeven en de vormgeving en zichtbaarheid instellen.