Multifactor-authentication toevoegen

Voeg een authenticator applicatie toe

Wil je op een veilige manier inloggen binnen Incontrol? Dan kun je gebruik maken van multifactor authenticatie. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit voor jouw account kunt instellen. Als authenticator app kun je bijvoorbeeld Microsoft Authenticator, Google Authenticator of Authy gebruiken.

1. Log in via https://portal.getincontrol.eu met jouw inloggegevens op het web,
  2. Klik links onder op 'Mijn instellingen'
  3. Klik op 'Bewerken'
  4. In het menu links klick je op 'Authenticator app'
  5. Open de authenticator app van jouw voorkeur op je device
  6. Scan de QR-code op het scerm
  7. Bevestig de authenticator app met de code die je krijgt.

Je hebt nu een authenticator app toegevoegd aan je account. iedere keer als je wilt inloggen op het web of in de app heb je je authenticator app nodig. Op deze manier is jouw account goed beveiligd en voorkom je dat er andere zomaar in je account kunnen.