1. Helpcenter
  2. FAQ
  3. Concepten en documenten

Hoe kan ik mijn concept aan iemand anders toewijzen?

Heb jij een concept voorbereidt en moet iemand anders deze gaan afronden tot een document, wijs dan het concept toe aan iemand anders.

Wanneer je in Incontrol het concept toewijst aan een andere gebruiker, kan hij/zij deze verder invullen en afronden. De nieuwe eigenaar zal dan ook het definitieve document krijgen (via 'Mijn documenten'). Wil jij, als de oorspronkelijke eigenaar, het afgeronde document (o.a. de PDF) ontvangen, dan moet je het concept delen met een andere gebruiker. Lees in dit artikel hoe je dat kan doen.

Eigenaar wijzigen

Met Incontrol is het niet mogelijk met meerdere personen samen te werken in hetzelfde concept. Wanneer jij een concept hebt voorbereidt, kan je dit concept toewijzen aan een andere gebruiker binnen de applicatie Incontrol.

Om de eigenaar van een concept te wijzigen via het web klik je rechts bovenin bij een concept op de knop 'concept informatie'.

Onder kopje 'Algemeen' kun je hier onder 'Eigenaar' de eigenaar van het concept wijzigen.

Eigenaar wijzigen concept NL

Let op: Je kan alleen een concept toewijzen aan een andere gebruiker binnen dezelfde organisatie. Het kan zijn dat de persoon die jij eigenaar wilt maken, hier niet tussen staat. Controleer dan de rechten en toewijzingen in het kopje ‘Beveiligingsgroepen’ of ‘Teams’ onder de gegevens van jouw organisatie.

Beveiligingsgroepen en teams

Beveiligingsgroepen

Via een 'Beveiligingsgroep' kunnen formulieren en gebruikers gekoppeld worden. Wanneer een gebruiker gekoppeld is aan een beveiligingsgroep, kan deze gebruiker alle formulier templates horende bij deze beveiligingsgroep zien en invullen. Wanneer je een concept gaat toewijzen aan een andere gebruiker, moet deze gebruiker ook gekoppeld zijn aan de beveiligingsgroep waartoe het formulier (de template) toe behoort. Om dit te controleren of aan te passen:

1. Ga naar de webomgeving van Incontrol.
    Maak je gebruik van een ander merk wat Maxdoro aanbiedt, kijk dan op:
    1. Inspect4All
    2. Dé Opleverapp
  2. Log in, als organisatiebeheerder, met jouw inloggegevens.
  3. Navigeer naar de sectie 'Organisatie'.
  4. Ga naar ‘Beveiligingsgroepen’ onder het kopje 'Groepen'.
  5. Op de pagina wordt een lijst met alle beschikbare 'Beveiligingsgroepen' getoond. Selecteer de juiste groep of maak een nieuwe aan door rechts onderin op de blauwe plusknop te drukken.

Concept eigenaar wijzigen teams

Bij het onderdeel 'Leden' selecteer je welke gebruikers je wilt toevoegen aan de beveiligingsgroep. Bij het onderdeel 'Formulieren' selecteer je welke formulieren je wilt toevoegen aan de beveiligingsgroep. Op deze manier koppel je door middel van beveiligingsgroepen gebruikers aan je formulieren. Na deze stap kun je ook de eigenaar aanpassen.

Teams

Teams is alleen beschikbaar bij een Premium licentie en wordt gebruikt voor het beheer van onder andere 'Cases'. Door bij 'Teams' de formulieren aan bepaalde gebruikers te koppelen (en/of gebruikers aan formulieren), zoals hierboven aan wordt beschreven voor 'Beveiligingsgroepen', ontstaat ook de mogelijkheid om een concept toe te wijzen aan een andere gebruiker.